Hoe voorkom ik dat mijn luisterboek vanzelf stopt?

Terug naar de online Bibliotheek-app

Op de meeste Android-toestellen stoppen de luisterboeken wanneer het apparaat 'in slaap gaat'. Dit kun je voorkomen door de automatische energiebesparing uit te zetten.

Zo schakel je de energiebesparing uit:

Stap 1

Ga op je telefoon of tablet naar ‘Instellingen’.

screenshot energie besparen 1

Stap 2

Kies voor ‘Apps’ en dan voor ‘de Bibliotheek’. Hiervoor moet je misschien een stuk naar beneden scrollen.

screenshot energie besparen 2

Stap 3

Kies voor ‘Batterij’ en dan voor ‘Batterijverbruik optimaliseren’.

screenshot energie besparen 3

Stap 4

Druk op het pijltje bovenaan en dan op ‘Alle’.

screenshot energie besparen 4

Stap 5

Zoek nu ‘de Bibliotheek’ op door naar beneden te scrollen.

screenshot energie besparen 5

Stap 6

Zet het schuifje achter ‘de Bibliotheek’ uit (wit).

screenshot energie besparen 6

Je hebt de energiebesparing nu uitgezet voor de online Bibliotheek-app. Je luisterboeken zullen nu gewoon doorspelen wanneer je telefoon in slaapstand gaat.