Met de reader kun je boeken lezen in de e-booksapp. Maar hoe werkt de reader precies?

Zo werkt de reader:

Stap 1

In de reader kun je een aantal dingen instellen, zoals de lettergrootte en de kleur van het scherm. Tik op het midden van het scherm om het menu te openen.

Stap 2

Je ziet nu onder in beeld een menu verschijnen.

Stap 3

In dit menu kun je, van links naar rechts:

• de inhoudsopgave bekijken
  • bladwijzers en notities bekijken
  • het lettertype en de lettergrootte veranderen
  • kleur en helderheid instellen
  • de tekst laten voorlezen
Let op: het is niet bij alle e-books mogelijk om deze instellingen aan te passen. Dat heeft te maken met het bestandsformaat van de e-books. Sommige hebben een zogenaamde 'fixed layout'. Dat betekent dat je niets kunt veranderen aan hoe het boek eruitziet.