Makkelijk lezen

Terug naar Jeugd & Jongeren

Speciale e-books voor kinderen die moeite hebben met lezen (niet geschikt voor de e-reader).

Resultaat 61 - 64 (van 64)

Weergaveopties:

 • Stefan Boonen In het huis van de wolf

  Gaan we hier wonen? denkt Robbe. In dit huis, vlak bij een meer? Alles is er zo oud. Alles is er zo vies. En dan dat bord boven de deur: Het huis van de wolf.

  E-book

  Bekijk details van In het huis van de wolf

 • Anneke Scholtens Fritzi en de gifbeker

  Fritzi en Frieda zijn in de schouwburg. Ze komen vooral voor Paul Potter. Hij is vaak op tv. Hij speelt een hoofdrol in 'Altijd wat'. Maar na afloop is er opeens paniek. Paul Potter ligt dood in zijn kleedkamer!

  E-book

  Bekijk details van Fritzi en de gifbeker

 • Joke de Jonge SUUS EN STEEF OP REIS

  Suus en Steef gaan met hun moeder op reis. Hun moeder wil zon, zee en rust. Daarom gaan ze naar Griekenland. Maar rust krijgen ze niet! Op het vliegveld zienze een verdachte man. Die man vermomt zich als vrouw. Verstopt hij soms een bom onder zijn kleren?

  E-book

  Bekijk details van SUUS EN STEEF OP REIS

 • Peter Vervloed Een duik in het diepe

  Een duik in het diepePeter VervloedTekeningen: Joyce van OorschotJoost houdt van zwemmen.In het diepe stoeit hij met zijn vriend.Dan klinkt de fluit van de badmeester.'Jit kunt niet goed zwemmen,' zegt hij.Joost moet een proef doen.Hij schaamt zich diep.Maar dan gebeurt er iets...

  E-book

  Bekijk details van Een duik in het diepe

Dyslectisch of slechtziend?

 • Check het aanbod

  Passend lezen in de Bibliotheek helpt! Met gratis gesproken boeken, via streaming. Ontdek snel de mooiste, gekste en spannendste verhalen.

  Bekijk details van