Hulp bij inloggen

Hulp nodig bij het inloggen? Wij helpen je graag verder.

Om je verder te helpen, willen we eerst weten welke situatie geldt voor jou. Hieronder staan 4 situaties voor bibliotheekleden uitgeschreven.

Klik op het icoon bij jouw situatie om op een vervolgpagina te komen. Daar vind je meer informatie bij jouw specifieke inlogprobleem.

 • 1. Ik heb nog niet eerder digitale boeken geleend

  Ik ben lid bij een lokale openbare Bibliotheek en heb nog nooit e-books of luisterboeken geleend. Ik moet me dus registreren voor de online Bibliotheek.

 • 2. Ik heb al eerder digitale boeken geleend

  Ik ben lid bij een lokale openbare Bibliotheek. Ik heb met mijn huidige biebpas al eerder e-books of luisterboeken geleend. Ik heb een account maar ben mijn wachtwoord vergeten.


 • 3. Ik heb al eerder digitale boeken geleend, maar met een vorige pas

  Ik ben lid bij een lokale openbare Bibliotheek. Ik heb eerder e-books en luisterboeken geleend, maar was toen lid bij een andere Bibliotheek. Ik neem contact op met klantenservice om mijn account goed te koppelen.

 • 4. Ik heb een digitaal lidmaatschap

   

  Ik heb een digitaal lidmaatschap dat ik direct bij de online Bibliotheek heb afgesloten. Ik heb een account maar ben mijn wachtwoord vergeten.


Kom je er niet uit?

Of weet je niet welke situatie op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina zie je hoe en wanneer je ons kunt bereiken.

Neem contact met ons op


Kunnen we je verder helpen?

Ik heb problemen met inloggen met mijn pasnummer

Ik heb een nieuw pasnummer en wil dat aan mijn account koppelen

Ik wil me registreren voor toegang tot de online Bibliotheek

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik dat herstellen?

Ik wil mijn wachtwoord direct wijzigen