Kerstboeken & winterverhalen

Zin in mooie kerstverhalen en hartverwarmende winterse boeken? Bekijk dan onze leestips vol sneeuw, liefde en kerstballen. Van de klassieke verhalen van Charles Dickens tot moderne Scandinavische spanning. Dit zijn de mooiste kerstboeken en winterverhalen!

Winterse liefdesverhalen

Onverwachte ontmoetingen in de sneeuw, opvlammende liefdes bij de kerstboom. Deze romantische verhalen laten je heel even wegdromen, liefst met een kop warme chocolademelk erbij. Let it snow!


Spanning in de sneeuw

Ontdek de beste thrillers voor de winter. Van volle skipistes in de Franse Alpen tot een verlaten dorpje in Canada: deze ijzingwekkend spannende verhalen laten je niet koud.


De mooiste kerstverhalen

Van Charles Dickens' klassieker Scrooge tot een modern kerstverhaal van Marion Pauw. Als je met deze boeken niet in de kerststemming komt, dan weten wij het ook niet meer.


Luisterboeken waar je warm van wordt

Binnen bij de kachel of wandelend in het bos, met deze heerlijke luisterboeken heb je geen oorwarmers meer nodig.


Winter in Virgin River

De boeken van Robyn Carr zijn extra populair geworden door de succesvolle Netflix-serie 'Virgin River'. En een aantal van deze boeken speelt zich af in de winter. Vier Kerstmis in Virgin River!


Hartje winter

Een mooie selectie Bouquet-romans die zich afspelen rond Kerstmis. Opgepast: smeltgevaar!


Kerstboeken voor kinderen

Van prachtig geïllustreerde prentenboeken tot magische vertellingen voor (bijna-)tieners. Bekijk onze selectie kerstboeken voor de jonge lezers en luisteraars.