Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?

cover 'Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?'

Johan Harstad

27 november 2018 | Tip van Martijn

Je ziet het einde van het boek naderen, maar bent nog niet klaar om afscheid te nemen van de personages. Ken je dat gevoel? Dat heb ik bij de boeken van Johan Harstad. Hij gijzelt je. Als hij wil 1200 pagina’s lang, zoals in zijn nieuwste boek ‘Max, Mischa & het Tet-offensief’.

In ‘Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?’ volg je de 29-jarige Mattias, die na het stranden van zijn relatie afreist naar de Faeröer-eilanden. Aan boord van de ferry stort hij in elkaar. Hij wordt wakker langs een verlaten weg ergens op de Faeröer, met duizenden Noorse kronen in zijn zak. Van daaruit gaat hij op zoek naar wie hij is.

Bereid je voor op een verslavende leeservaring. Op personages die je vrienden worden. En op de drang om zelf naar de Faeröer te reizen.

Bekijk dit e-book


foto panellid MartijnMartijn

Eindredacteur online Bibliotheek


Peter Terrin, Raymond Carver, Johan Harstad en Willem Frederik Hermans zijn een paar van mijn favoriete schrijvers. Ik lees vooral moderne Nederlandse literatuur, maar ook poëzie, internationale literatuur en muziek- en sporttijdschriften.

Boeken die de afgelopen tijd indruk op mij maakten: 'Zwarte schuur' van Oek de Jong en 'Normale mensen' van Sally Rooney.


Alle tips van Martijn