Café Zon & Zee

cover 'Café Zon & Zee'

Jenny Colgan

30 juli 2019 | Tip van Danique

Dit boek heeft mij totaal verrast omdat ik het einde vanaf bladzijde één al dacht te weten. Het is geen standaard chicklit, maar juist een boek vol verrassingen. En hoewel ik in het begin even in het verhaal moest komen, las ik het daarna in één ruk uit.

Flora gaat van het platteland naar de stad, krijgt een topbaan, ontmoet een geweldige man en dan… gaat alles toch even anders dan je had verwacht. Als ze plotseling voor haar werk terug moet naar haar ouderlijk huis gebeuren er heel wat dingen die ze eerst niet voor ogen had. De situaties stapelen zich op en je leeft enorm met Flora mee.

O, en het beste nieuws… Het verhaal is na dit boek niet afgelopen.

Bekijk dit e-book


foto panellid DaniqueDanique
Content creator bij de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Ik lees werkelijk alles wat los en vast zit. Van young adult tot romans en van literatuur tot thrillers. Om de paar maanden heb ik weer een ander favoriet genre. Dan lees ik alleen maar romans achter elkaar, tot ik ze niet meer kan zien. Hierna spring ik weer over naar thrillers, dan weer naar young adult… De mooiste boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen zijn toch wel ‘De zon achterna’ van Shobha Rao en ‘Het huis voor ongewenste meisjes’ van Joanna Goodman.


Alle tips van Danique