Storing online Bibliotheek

onderhoudsmelding


Door een storing is het op dit moment niet mogelijk om in te loggen in de app en website, nieuwe e-books of luisterboeken te lenen of de boeken op je boekenplank te lezen. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak. 

De weg

cover 'Vrijheid'

Cormac McCarthy

20 maart 2018 | Tip van Nicole

Een wreed maar prachtig boek. Een vader en een zoon proberen te overleven in een wereld waar na een ramp weinig meer van over is. Alles is grijs, er is geen eten, de weinigen die hebben overleefd moorden elkaar uit. Geen gezellig boek. Toch is er steeds weer een sprankje hoop, al is het maar in de vorm van een blikje voedsel.

Het verhaal is beeldend geschreven en spannend, want wat gaat de volgende dag brengen? Mocht je na het lezen behoefte hebben aan meer beeld: het boek is ook verfilmd…

Bekijk dit e-book


foto panellid Nicole


Nicole
Redactiecoördinator e-books bij de online Bibliotheek


Ik lees vooral literatuur, maar daarbinnen heel gevarieerd. Nederlandse en internationale literatuur, bekend en minder bekend, recente prijswinnaars en gevestigde klassiekers.

De Tweede Wereldoorlog is een periode die blijft trekken. 'De smalle weg naar het verre noorden' van Richard Flanagan bijvoorbeeld, of 'Als je het licht niet kunt zien' van Anthony Doerr.

Mooie boeken die ik recentelijk las: 'De bekeerlinge' (Stefan Hertmans), 'De acht bergen' (Paolo Cognetti) en 'A Tale of Two Cities' (Charles Dickens).


Alle tips van Nicole (2)

Alle tips op een rij?

Bekijk het overzicht