Rosemary's baby

cover 'Rosemary's Baby'

Ira Levin

2 juli 2019 | Tip van Ariënne

Zin in om eens heerlijk te griezelen? Lees dan ‘Rosemary’s baby’. Bladzijde na bladzijde blijf je met een onbehaaglijk gevoel zitten. Wat is er nou echt aan de hand in de Bramford?

Rosemary en haar kersverse echtgenoot Guy trekken in hun prachtige appartement in New York. De verhalen dat er mysterieuze dingen hebben plaatsgevonden in het complex, leggen Rosemary en Guy naast zich neer. Het stel is dolgelukkig met elkaar en hoopt het gezin verder uit te breiden.

De buren, het oudere echtpaar Castavet, zijn heel aardig en proberen Rosemary en Guy waar mogelijk te helpen. Toch voelt Rosemary dat er iets niet in de haak is. Wat zijn de rare geluiden die uit het appartement van de Castavets komen? Waarom dringt Guy zo aan om Minnie Castavets vieze drankjes te drinken tijdens haar zwangerschap?

Ira Levin’s horrorklassieker zit boordevol cliffhangers. Je voelt de angst van iedere jonge moeder: is mijn baby wel oké? Moederinstinct is sterker dan je denkt…

Bekijk dit e-book


foto panellid Arno

Ariënne
Contentspecialist online Bibliotheek

Met een kop thee, een deken en een goed boek in mijn leesstoel. Zo ziet mijn favoriete avond eruit.

Dat goede boek kan voor mij van alles zijn, fictie of non-fictie. Het liefst duik ik in Engelstalige fantasy, horror en historische romans. Schrijvers van wie ik beduimelde boeken heb, zijn J.R.R. Tolkien, Stephen King en Ken Follett.

Deze boeken las ik onlangs: 'The Outsider' van Stephen King kon ik niet neerleggen, ik lag krom van het lachen om 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'-serie van Douglas Adams en ik verloor mezelf in de geschiedenis van Westeros in George R.R. Martin's 'Fire and Blood'.


Alle tips van Ariënne