Problemen inloggen met pasnummer

Lukt het je niet om in te loggen bij de online Bibliotheek met de gegevens van je eigen, lokale bibliotheek? Kijk hier wat je kunt doen.

Pas geblokkeerd

Er lijkt iets mis te zijn met je bibliotheeklidmaatschap.

• Wellicht heb je een (te hoge) boete openstaan. Betaal je boete en probeer hier opnieuw in te loggen.
  • Probeer in te loggen bij de website van je lokale bibliotheek. Lukt dat wel? Vul ons contactformulier in, dan gaan we het probleem voor je oplossen.
  • Het kan ook zijn dat je lid bent geworden van een andere bibliotheek of je pas geblokkeerd is om een andere reden. Neem hiervoor contact op met je eigen bibliotheek.

Inloggen met de juiste lokale gegevens

Pasnummer

Je vult je pasnummer in van je bibliotheekpas (en dus niet je gebruikersnaam als je die hebt). Je pasnummer begint nooit met NL-. Hier zie je een aantal voorbeelden van pasnummers:

Wachtwoord of pincode

Als wij je vragen om je pincode of wachtwoord van je lokale bibliotheek, dan bedoelen we je pincode of wachtwoord dat je gebruikt om boeken te verlengen of reserveren bij je eigen bibliotheek. Vaak heb je dit zelf aangemaakt in het computersysteem van jouw bibliotheek.

Lukt het inloggen nog steeds niet?

Als het ook na het bekijken van de video niet lukt om in te loggen, kun je het best contact opnemen met onze klantenservice.