Storingen en onderhoud

Hier houden we je op de hoogte van actuele storingen en werkzaamheden.


4 maart 2019

Update problemen e-booksapp

Er is een update van de Android-app beschikbaar in de Play Store. Deze moet het probleem verhelpen waarbij sommige gebruikers geen nieuwe e-books konden ophalen of hun boekenplank niet konden verversen.

Uit onderzoek is gebleken dat we de iOS-app compleet moeten herbouwen om de problemen in die app te verhelpen. Omdat we al hard werken aan een geheel vernieuwde e-booksapp met meer functionaliteiten, die in het eerste kwartaal van 2019 uitkomt, hebben we besloten dat niet meer te doen. We zetten alles op alles om onze vernieuwde app zo snel mogelijk te lanceren. 

Alternatief

Ervaar je veel problemen bij het lezen in de app? Dan kun je het e-book ook op je pc of laptop (online reader) lezen. Of op je e-reader, als het boek daarvoor geschikt is. Ook kun je de LuisterBieb proberen.


4 maart 2019

Storing iOS 12 nog niet verholpen

Gebruikers van de e-booksapp met de nieuwe iOS 12-software ervaren helaas nog steeds problemen. Tot nu toe is het ons nog niet gelukt om hier een oplossing voor te vinden.

Wat is het probleem?
Gebruik je de e-booksapp op een Apple-apparaat met de nieuwe iOS 12-software? Dan kan het zijn dat er problemen optreden, zoals verspringende pagina's.

Wat kun je doen?

  • Probeer eerst de app te verwijderen en opnieuw te installeren. 
  • Heb je nog steeds problemen? Ga dan naar 'Instellingen' en zet de 'vette tekst' aan.
  • Nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op.

     

Staat je vraag er niet bij?