Storingen en onderhoud

Hier houden we je op de hoogte van actuele storingen en werkzaamheden.


16 januari 2019

Update problemen e-booksapp

Op dit moment testen we een update van de Android-app. Als die update stabiel blijkt en inderdaad de grootste problemen verhelpt, dan brengen we die zo snel mogelijk uit. We houden je de komende dagen hier op de hoogte.

Uit onderzoek is verder gebleken dat we de iOS-app compleet moeten herbouwen om de problemen in die app te verhelpen. Omdat we al hard werken aan een geheel vernieuwde e-booksapp met meer functionaliteiten, die in het eerste kwartaal van 2019 uitkomt, hebben we besloten dat niet meer te doen. We zetten alles op alles om onze vernieuwde app zo snel mogelijk te lanceren. 

Alternatief

Ervaar je veel problemen bij het lezen in de app? Dan kun je het e-book ook op je pc of laptop (online reader) lezen. Of op je e-reader, als het boek daarvoor geschikt is. Ook kun je de LuisterBieb proberen.


16 januari 2019

Storing Android-app nog niet verholpen

Helaas ervaren Android-gebruikers nog steeds problemen bij het gebruiken van onze e-booksapp. Tot nu toe slagen we er niet in om deze problemen te verhelpen.

Wat is het probleem?
Sommige gebruikers kunnen op dit moment geen nieuwe e-books ophalen of hun boekenplank niet verversen. Deze problemen treden vooral op bij Android-toestellen.

Wat kun je doen?

  • Het kan helpen om alle apps die op de achtergrond openstaan, te sluiten.
  • Werkt dit niet? Log dan uit, herstart de Bibliotheekapp en log nogmaals in.
  • Nog steeds problemen? Verwijder de app van je toestel en installeer de nieuwste versie (Android 4.0).
  • Werkt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

16 januari 2019

Storing iOS 12 nog niet verholpen

Gebruikers van de e-booksapp met de nieuwe iOS 12-software ervaren helaas nog steeds problemen. Tot nu toe is het ons nog niet gelukt om hier een oplossing voor te vinden.

Wat is het probleem?
Gebruik je de e-booksapp op een Apple-apparaat met de nieuwe iOS 12-software? Dan kan het zijn dat er problemen optreden, zoals verspringende pagina's.

Wat kun je doen?

  • Probeer eerst de app te verwijderen en opnieuw te installeren. 
  • Heb je nog steeds problemen? Ga dan naar 'Instellingen' en zet de 'vette tekst' aan.
  • Nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op.

     

Staat je vraag er niet bij?