Voel de spanning

Detectives, psychologische thrillers en bloedstollende series.
Tijd voor wat zinderende spanning deze zomer!

Zomerthrillers

Whodunits

Nederlandse spanning 🎧

Bureau Kopenhagen-serie 🎧

 • De krokodilvogel

  Katrine Engberg

  Op een vroege ochtend in het centrum van Kopenhagen loopt de gepensioneerde Gregers Hermansen voorzichtig de trap van zijn appartement af om zijn vuilniszak buiten te zetten. Op de begane grond klemt de deur een beetje. Gregers probeert de deur open te krijgen, maar struikelt en valt door de deur naar binnen. Als hij weer bijkomt, ontdekt hij dat hij...

  Luisterboek (digitaal)

  Bekijk details van De krokodilvogel

 • Glazen vleugels

  Katrine Engberg

  Zaterdag 14 oktober. De afdeling hartbewaking in het Rigshospital van Kopenhagen. Een verpleegkundige vult een injectiespuit met een overdosis medicatie en loopt de kamer binnen van een oudere patiënt. Vijf dagen eerder. Een bezorger maakt zijn rondje door het centrum van Kopenhagen en doet een macabere vondst: het naakte lichaam van een dode vrouw...

  Luisterboek (digitaal)

  Bekijk details van Glazen vleugels

 • Dodenmasker

  Katrine Engberg

  Op een prachtige lentedag in april verdwijnt de vijftienjarige Oscar spoorloos. Oscar is het middelste kind uit een rijke, excentrieke familie uit Kopenhagen, en men gaat er aanvankelijk van uit dat hij zelf is weggelopen. Toch lijkt het er steeds meer op dat de tiener is ontvoerd. De enige concrete aanwijzing die rechercheurs Jeppe Kørner en Anette...

  Luisterboek (digitaal)

  Bekijk details van Dodenmasker

Historische thrillers

Scandinavische thrillers 🎧

Psychologische thrillers

Camel Club-serie

 • De samenzwering

  David Baldacci

  Een geheimzinnige klusjesman op een kerkhof en drie van zijn vrienden vormen samen de nogal excentrieke Camel Club. Op een dag zijn zij getuige van de moord op een geheim agent.

  E-book

  Bekijk details van De samenzwering

 • De verzamelaars

  David Baldacci

  Een ex-CIA agent, die geheimen van de Amerikaanse regering verkoopt aan de hoogste bieder, wordt gedwarsboomd door vier excentrieke veteranen die vooral de belangen van het Amerikaanse volk voor ogen hebben.

  E-book

  Bekijk details van De verzamelaars

 • De verraders

  David Baldacci

  Een meesteroplichtster, op de vlucht voor de wraak van een casino eigenaar, vraagt hulp aan Oliver Stone van de Camel Club. Ook zijn leven loopt gevaar door gebeurtenissen uit zijn CIA-verleden. Derde deel uit de Camel Club-serie.

  E-book

  Bekijk details van De verraders

 • De rechtvaardigen

  David Baldacci

  Wanneer een geheim agent een collega moet opsporen achter wie alle geheime diensten aanzitten, twijfelt hij aan de motieven van zijn meerderen. Vierde deel uit de Camel Club-serie.

  E-book

  Bekijk details van De rechtvaardigen

 • Rechteloos

  David Baldacci

  Een Amerikaanse geheim agent is getuige van een mogelijke aanslag op de Britse premier in een park in Washington; hij krijgt de opdracht de zaak te onderzoeken, samen met een Britse M16-agente. Ook zijn vrienden van de Camel Club schieten hem te hulp.

  E-book

  Bekijk details van Rechteloos


Over de online Bibliotheek

Wil je weten wat je allemaal kunt lezen en beluisteren bij de online Bibliotheek? Of hoe je lid kunt worden?
 

Heb je onze app al?

In de online Bibliotheek-app vind je e-books én luisterboeken.