Heerlijke winterboeken

Als het buiten koud is, verwarmen we onszelf binnen met verhalen! Bekijk onze leestips vol sneeuw, liefde en kerstballen. Van de klassieke verhalen van Charles Dickens tot moderne Scandinavische spanning. Dit zijn de mooiste kerstboeken en winterverhalen!


Liefde in de winter: romantische verhalen

Onverwachte ontmoetingen in de sneeuw, opvlammende liefdes bij de kerstboom. Deze romantische verhalen laten je heel even wegdromen. Het liefst met een kop warme chocolademelk erbij. Let it snow!

Spanning in de sneeuw

Ontdek de beste thrillers voor de winter. Van volle skipistes in de Franse Alpen tot een verlaten dorpje in Canada: deze ijzingwekkend spannende verhalen laten je niet koud.

Sprookjes en andere verhalen

Narnia, een moderne Sneeuwwitje, boze stiefzussen en een goedaardige heks. Sprookjes in de winter? Perfect! 


Luisterboeken om warm van te worden

Binnen bij de kachel of wandelend in het bos, met deze heerlijke luisterboeken heb je geen oorwarmers meer nodig.


Winter in Virgin River

De boeken van Robyn Carr zijn populair geworden door de succesvolle Netflix-serie 'Virgin River'. En een aantal van deze boeken speelt zich af in de winter. Vier Kerstmis in Virgin River!


Meer inspiratie voor jou

De mooiste boekverfilmingen

tv

Zin in een filmavondje? We zetten de mooiste verfilmde boeken voor je op een rij. Van The Godfather tot Call me by your name: bij deze verhalen mis je echt iets als je alleen de film kent.

Bekijk het overzicht

Kookboeken en bakbijbels

vrouw keuken aan het koken met ipad

Op zoek naar fijne kookboeken of bakgidsen voor de decembermaand? Dan hebben we een paar mooie tips voor je. Lekker koken op z'n Indiaas, Italiaans of Hollands... Of bak iets heerlijk zoets of hartigs. Deze titels mogen niet ontbreken in jouw (digitale) keukenkast!

Bekijk de kookboeken

Thrillers in alle smaken

thrillertips

Lees jij deze winter het allerliefst een thriller? Lucky you! Wij hebben een overzicht gemaakt van alle thrillersoorten.

Bekijk alle thrillers