Over de online Bibliotheek

Wat is de online Bibliotheek?

We willen dat jij met plezier leest, leert of luistert. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Via de online Bibliotheek heb je als Bibliotheeklid daarom toegang tot e-books, cursussen en de LuisterBieb.

Gevarieerd aanbod e-books

De online Bibliotheek bevat nu ruim 15.000 e-books. Ons aanbod e-books wisselt, zodat we jou steeds verrassende titels kunnen bieden. Hiervoor maken we afspraken met uitgevers over online uitlenen. Soms worden afspraken vernieuwd, soms beƫindigd. Dan kan het voorkomen dat een titel niet (meer) beschikbaar is. We doen ons best om je steeds blij te maken met nieuw aanbod en gidsen je graag naar je volgende e-book.

Altijd de Bibliotheek in je tas?

Word lid en krijg toegang tot ons complete aanbod e-books, cursussen en luisterboeken!

Vertel me meer

De online Bibliotheek is onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek.