Hulp bij inloggen

Vragen of hulp nodig?

  

Hulp nodig bij het inloggen? Wij helpen je graag verder.

Om je verder te helpen, willen we eerst weten welke situatie voor jou geldt. Klik op het icoon bij jouw situatie. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina die voor jou nuttig is. 


 • 1. Ik heb nog geen digitale boeken geleend

  Ben je lid van een lokale bibliotheek en heb je nog geen e-books of luisterboeken geleend? Het kan zijn dat je je dan eerst moet registreren. Kijk op onze pagina 'Je registreren voor de online Bibliotheek' voor meer informatie. 

 • 2. Ik heb al eens digitale boeken geleend

  Ben je lid van een lokale bibliotheek en heb je al eens digitale boeken geleend? Je logt dan in met het pasnummer van de lokale bibliotheek, je e-mailadres of een gebruikersnaam. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Lukt het niet om in te loggen met je pasnummer? Bekijk dan deze pagina. 


 • 3. Ik heb al eerder digitale boeken geleend, maar met een vorige pas

  Heb je al eens e-books en luisterboeken geleend bij de online Bibliotheek, maar was je toen lid van een andere bibliotheek? Neem dan contact op met onze klantenservice om je account aan je nieuwe bibliotheekabonnement te koppelen. 

 • 4. Ik heb een digitaal lidmaatschap

  Heb je een digitaal lidmaatschap bij de online Bibliotheek (Compleet, Compact of Proef)? Log dan in met je gebruikersnaam. Ben je je wachtwoord vergeten? Maak dan een nieuw wachtwoord aan in Mijn Profiel.


Kom je er niet uit?

Of weet je niet welke situatie op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina zie je hoe en wanneer je ons kunt bereiken.