Hier vind je actuele meldingen over de diensten van de online Bibliotheek.

8 februari 2021

Nieuwe update voor Android

Versie 3.7.0 van de online Bibliotheek-app is nu beschikbaar in de Google Play Store. Deze versie bevat de volgende verbeteringen:

• Oplossing voor het niet onthouden van de afspeelsnelheid van een luisterboek
  • Times New Roman toegevoegd als lettertype voor e-books
  • Nieuwe functionaliteiten in het statistiekenscherm
  • Diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

3 februari 2021

Diverse verbeteringen voor lenen en verlengen op de site

We hebben enkele verbeteringen doorgevoerd op de website rond het lenen en verlengen van e-books en luisterboeken. Zo verschijnt er op je boekenplank voortaan vanzelf een verlengknop zodra de leentermijn bijna is verstreken. Bovendien zie je na het lenen van een boek nu de knop 'Open in de app', waarmee het boek direct voor je klaarstaat in de app.

26 januari 2021

App-update ook beschikbaar voor iOS

Versie 3.7.1 van de online Bibliotheek-app is nu beschikbaar in de App Store. Deze versie bevat de volgende verbeteringen:

• Oplossing voor het in de verkeerde volgorde afspelen van luisterboekentracks
  • Oplossing voor het openen van een verkeerd luisterboek
  • Spinner toegevoegd die voortgang aangeeft bij het ordenen van je boekenplank
  • Times New Roman toegevoegd als lettertype voor e-books
  • Nieuwe functionaliteiten van het statistiekenscherm

7 januari 2021

Leengeschiedenis op de website niet compleet

Door een technisch probleem wordt de leengeschiedenis op de boekenplank niet goed getoond. In de app vind je wel de volledige leengeschiedenis. We werken aan een oplossing.

30 december 2020

Boeken uit de collectie per 1 januari

De volgende titels hebben we per 1 januari 2021 helaas niet meer in onze collectie:

Download de lijst 'Uit de collectie' (pdf)

Staat je vraag er niet bij?