Hier vind je actuele meldingen over de diensten van de online Bibliotheek.

26 juli 2021

Android: problemen met downloaden luisterboeken

Sommige Android-gebruikers ervaren op dit moment problemen bij het downloaden van luisterboeken in de app. We werken aan een oplossing.

20 mei 2021

Update van de online Bibliotheek-app

Er zijn sinds afgelopen week weer nieuwe versies van de online Bibliotheek-app in de appstores te vinden:

• iOS: 3.8.15
  • Android: 3.8.7

In deze versies vind je onder meer de volgende verbeteringen:

• Nieuwe indeling zoekscherm
  • Meer opties bij het zoeken en filteren van boeken
  • Keuze om de app in slaap te laten vallen tijdens het lezen of luisteren
  • Diverse andere fixes en prestatieverbeteringen

31 maart 2021

Missende hoofdstukken in luisterboeken

Het downloaden van een luisterboek in de app blijkt niet altijd goed te gaan. Sommige gebruikers melden dat ze een hoofdstuk missen. We werken aan een oplossing hiervoor.

In de tussentijd kan het volgende helpen:

1. Verwijder de download van je boekenplank.
  2. Download het boek opnieuw. Houd hierbij de app geopend en zorg dat deze niet in sluimerstand gaat.
  3. Open het boek als de download voltooid is.
Voor veel gebruikers blijkt deze oplossing te werken. Mis je nog steeds een hoofdstuk? Neem dan contact op met onze klantenservice.

24 maart 2021

App kan problemen hebben met bluetooth

Helaas blijkt de online Bibliotheek-app niet altijd goed te werken in combinatie met bluetooth. Dit kan problemen geven bij het gebruik van carplay of met bluetooth-oortjes. We hopen dit in toekomstige updates te kunnen verbeteren.

Staat je vraag er niet bij?