LuisterBieb app downloaden

Hulp bij LuisterBieb

Voor het luisteren naar een luisterboek op je tablet of smartphone gebruik je de LuisterBieb van de Bibliotheek. Hoe je deze gratis app downloadt en installeert, lees je hier.

Wat heb je nodig?

Download de LuisterBieb

Installatie mislukt?

Lukt het downloaden helemaal niet? Check dan of je smartphone of tablet geschikt is voor de LuisterBieb en voldoet aan de minimale systeemeisen.

Zie je niet het volledige scherm van de LuisterBieb? Dan is de app niet goed of niet volledig geïnstalleerd. Verwijder de versie en installeer de LuisterBieb opnieuw. Van belang is dat je toestel voldoende geheugen heeft en er een goede wifiverbinding is om de app te downloaden.

LuisterBieb op smartphone en tablet

Wil je luisterboeken luisteren op je smartphone en je tablet? Je kan de app op verschillende apparaten downloaden en met hetzelfde account inloggen. Let op: het downloaden gebeurt op het apparaat zelf en niet in de Cloud. Dat betekent dat als je een luisterboek hebt gedownload op je smartphone, je deze niet terugziet in de app op je tablet. En andersom.  

LuisterBieb op je iPad

De LuisterBieb is standaard gemaakt voor de iPhone maar functioneert ook prima op een iPad. Zoek in de App-store op LuisterBieb en kies linksboven in het menu voor 'Alleen voor iPhone’. Je kan dan de app gewoon op je iPad zetten.

Heb je een oudere iPad? Dan vind je de app door in de App-store naar ‘aankopen’ te gaan. Daar is een optie: 'iPad apps' of 'Alleen iPad'. Klik hierop en verander dit in 'iPhone apps' of 'Alleen iPhone'. Dan kan je zoeken op LuisterBieb.