Ontdek met: Titia Hoogendoorn

Boekentips van bekende auteurs

Bekijk alle auteurs van 'Ontdek met'

Ontdek de digitale boekenplank van Titia Hoogendoorn! De auteur, bekend van haar boeken over politiek en rijangst, deelt speciaal voor de online Bibliotheek haar boekentips die perfect zijn om te luisteren of lezen. 

Benieuwd naar boekentips van de andere auteurs? Scroll naar beneden en kies je auteur!


"Hou je van verhalende podcasts? Dan hou je nóg meer van luisterboeken, dat weet ik echt 100% zeker!"

- Titia Hoogendoorn (Quote uit video)

Boekentip 1: 'Verwachting', Anna Hope

Cover 'Verwachting

"Het boek gaat over drie vrouwen van midden dertig en alles waar je dan mee te maken krijgt. Wel of geen kinderen, wel of niet het beroep hebben dat je wilde, wel of niet de liefde hebben gevonden. Het gaat over verwachtingen en teleurstellingen en dat wordt heel mooi omschreven."

 

Leen 'Verwachting' als e-book

Leen 'Verwachting' als luisterboek

Boekentip 2: 'Mijn beter ik', Renate Rubinstein

Omslag Mijn beter ik

"'Mijn betere ik' gaat over Renate Rubinsteins affaire met Simon Carmiggelt. Wat leuk is aan het boek is dat het heel erg de saaiheid omschrijft van de affaire. Want normaal worden affaires vooral ingebracht om het verhaal spannender te maken." 

 

Leen 'Mijn beter ik' als e-book

Boekentip 3: 'De halfbroer', Nicolien Mizee

Halfbroer

"Soms denk ik weleens "mijn leven is saai, ben ik wel aan het leven?", maar als ik naar het boek kijk en naar het personage, denk ik: "dat is een goed leven." Dan is mijn leven óók een echt leven."

 

 

Leen 'De halfbroer' als e-book

Leen 'De halfbroer' als luisterboek


Alle boekentips van Titia


Wie is Titia Hoogendoorn?

Titia Hoogendoorn (1989) studeerde in 2014 af aan de Gerrit Rietveld Academie, waar ze Beeld en Taal studeerde. Ze is actrice, podcast- en videomaker, influencer én illustrator. Je kent deze creatieve duizendpoot misschien wel van de hitserie SpangaS waarin ze de excentrieke rol van Fay vervulde.

Tegenwoordig houdt ze zich onder andere bezig met het wakkerschudden van het Nederlandse volk. In haar podcast Polititia transformeerde ze van politieke n00b naar activist. Ze roept haar luisteraars op om vooral niet ‘politiek neutraal’ te zijn, maar uit te komen voor je politieke voorkeur en hierover het gesprek aan te gaan.

Ze schreef twee boeken: 'Hoe ik van mijn rijangst afkwam' en 'Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen'.

 

Volg Titia op Instagram

Ga naar alle e-books van Titia Hoogendoorn

Ga naar alle luisterboeken van Titia Hoogendoorn

Lisa Weeda

Beeld: © Amanda Vlieger


Kies je volgende auteur: