Nieuw pasnummer

Hulp bij inloggen

Ben je lid van een lokale Bibliotheek, leende je al e-books en heb je een nieuwe Bibliotheekpas gekregen? Dan kan het zijn dat je je opnieuw moet registreren voor het lenen van e-books. Op deze pagina lees je wanneer dat zo is.

Nieuw pasnummer van Bibliotheek waar je al lid was

Ben je lid van een lokale Bibliotheek, leende je al e-books bij de online Bibliotheek en heb je een nieuw pasnummer van je lokale Bibliotheek gekregen? Dan kun je met je nieuwe pasnummer en je wachtwoord/pincode gewoon weer inloggen. Gebruikte je je e-mailadres om in te loggen, ook dan verandert er niets als je een nieuw pasnummer krijgt.

Nieuw pasnummer van andere Bibliotheek

Was je al lid van een lokale Bibliotheek, leende je ook al e-books, maar ben je verhuisd en lid geworden van een andere Bibliotheek? Dan moet je je met je nieuwe pasnummer en bijbehorende wachtwoord/pincode opnieuw registreren voor het lenen van e-books. Je boekenplank en leengeschiedenis verhuizen niet mee.

Let op: Wil je bij het opnieuw registreren hetzelfde e-mailadres gebruiken als bij je vorige Bibliotheek? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je oude registratie verwijderen, zodat je het e-mailadres weer kunt gebruiken.