Kookboeken en bakbijbels

man in de keuken

Op zoek naar fijne kookboeken of bakgidsen? Dan hebben we een paar mooie tips voor je. Lekker koken op z'n Indiaas, Italiaans of Hollands... Of bak iets heerlijk zoets of hartigs. Deze titels mogen niet ontbreken in jouw (digitale) keukenkast!

De lekkerste boeken voor koken en bakken


Internationaal koken

Van Indiase curry's tot authentieke Italiaanse spaghetti. Reis in een paar dagen de hele wereld over in je eigen keuken. Heerlijke gerechten van over de hele wereld: met deze internationale kookboeken haal je een bak inspiratie in huis.

Plantaardig eten

In deze kookboeken draait het niet alleen om gezond, maar ook om verantwoord. Welke groenten doen het goed op de barbecue? Hoe maak je lekkere plantaardige maaltijden? Zeg maar dag tegen ouderwets doodgekookte boontjes, want met groente kun je zoveel meer!

Taarten, cakes en gebak

De lekkerste bakboeken: heerlijke cakes, feestelijke taarten en zalige gebakjes. Van Heel Holland Bakt-winnaar Rutger tot bewuste genieter Irene Lelieveld. Met deze bakboeken haal jij straks ook een heerlijk baksel uit de oven!

Bekend van tv

Beroemde chefs, winnaars van kook- of bakcompetities en andere keukenprinsen en -prinsessen die we kennen van televisie. Laat je inspireren door een ouderwets rondje koken met sterren!

Brood en pizza's bakken

Wat smaakt (en ruikt!) er nu beter dan vers gebakken brood? Of een verse pizza net uit de oven? En dat kun je ook nog eens zelf. Verwen je partner, kinderen, vrienden of gewoon jezelf met heerlijk vers brood of pizza. Deze bakboeken gaan je daarbij helpen!

De Nederlandse keuken

Van hutspot tot haring. In deze kookboeken vind je traditionele Hollandse gerechten. Ga voor een ouderwetse stamppot-andijvie, of kies voor een moderne kreeftensoep uit de polder. Met de Nederlandse keuken kun je alle kanten op.

Kinder- en familiekookboeken

Koken is voor alle leeftijden! Het lijkt misschien gedoe, maar koken met kinderen is hartstikke leuk. Met deze kookboeken komt het sowieso goed. Een kind kan de was doen, ehh.. koken.