Alles op alles

cover 'Alles op alles'

Marijke Vos

23 maart 2021 | Tip van Yara

In ‘Alles op alles’ maak je kennis met Nadja, die midden in een crisis zit. Ze vindt haar leven in Nederland afschuwelijk en kiest ervoor om een sabbatical te nemen. Wanneer haar oudtante Ella, die in Engeland woont, een beroerte krijgt, besluit Nadja om meteen naar haar toe te gaan.

Terwijl haar tante in het ziekenhuis ligt, vindt Nadja een foto van Ella samen met een onbekende man. Ook vindt ze het dagboek van haar tante, boordevol informatie over het landgoed waar het huisje van Ella staat. De arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan is ondertussen van plan het landgoed te slopen en Nadja wil daar een stokje voor steken.

In dit verhaal kom je erachter wat voor band Ella met het landgoed heeft. Samen met een aantal dorpsbewoners probeert Nadja de sloop van het landgoed te voorkomen. De dorpsbewoners zijn bijzondere mensen die het verhaal écht maken, het zijn excentrieke mensen met het hart op de juiste plek. Je wordt meegenomen in dit spannende proces vol opmerkelijke ontdekkingen. En, je raadt het natuurlijk al, het boek bevat ook de nodige romantiek. Een feelgoodverhaal is niet compleet zonder een portie liefde!

Marijke Vos heeft inmiddels meerdere feelgoodverhalen geschreven en met haar fijne schrijfstijl weet ze je altijd weer te betoveren. Een boek van Marijke Vos kan je namelijk onmogelijk neerleggen. ‘Alles op alles’ bevat tijdsprongen, wat ervoor zorgt dat de vaart er goed in zit. Dit verhaal is zo meeslepend en spannend dat je het in een mum van tijd uit hebt.

Bekijk het e-book

Bekijk het luisterboek


foto panellid YaraYara
Marketeer jeugd bij de Koninklijke Bibliotheek

Lezen is me met de paplepel ingegoten: mijn moeder sleurde me elke week mee naar de bibliotheek om nieuwe boeken uit te kiezen. Mijn liefde voor lezen ontwikkelde zich verder toen de hype rond de 'Twilight'-boeken losbarstte. Die liefde heb ik nooit meer losgelaten.

Ik heb jarenlang young-adultboeken verslonden en op z’n tijd houd ik nog van een goed YA-verhaal, zo’n verhaal waar je je compleet in kan verliezen. Daarnaast lees ik romans, maar ook non-fictie en zo nu en dan een thriller. Recentelijk las ik 'De zeven zussen'-reeks van Lucinda Riley, 'Alles op alles' van Marijke Vos en 'Vijf stappen van jou' van Rachael Lippincott.


Alle tips van Yara